Απολύμανση-Απεντόμωση-Μυοκτονία

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Με τον όρο Απολύμανση εννοούμε τη διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, μύκητες, βακτήρια κτλ), που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό, από επιφάνειες ή αντικείμενα ,με τη χρήση χημικών μέσων. Με τη διαδικασία της απολύμανσης επιτυγχάνεται η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων έως και 99 %.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη απολύμανση του χώρου σας, σε πολύ προσιτές τιμές και παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτελέσματος.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Απολύμανσης

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Με τον όρο Απεντόμωση νοείται η μέθοδος καταπολέμησης των επιβλαβών και ενοχλητικών παράσιτων (εντόμων και άλλων αρθροπόδων), που αποτελούν τους βασικούς φορείς διάφορων ασθενειών, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων.

  • Κατσαρίδες
  • Μυρμήγκια
  • Κουνούπια-Σκνίπες-Μύγες
  • Κοριούς
  • Ψύλλους
  • Σκόρους
  • και κάθε άλλου είδους έντομο

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί βιοκτόνα υψηλών προδιαγραφών, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άοσμα και απολύτως ασφαλή για την υγεία.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτελέσματος.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Απεντόμωσης.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Με τον όρο Μυοκτονία εννοούμε τη διαδικασία απομάκρυνσης και απαλλαγής από κάθε είδους τρωκτικό (ποντίκια, αρουραίοι), που πέρα από την ενοχλητική παρουσία τους στον χώρο σας , αποτελούν και βασικούς φορείς μετάδοσης διάφορων παθογόνων μικροοργανισμών.

Ανάλογα με τον χώρο που λαμβάνει χώρα η μυοκτονία (εσωτερικό ή εξωτερικό) χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι απομάκρυνσής-εξολόθρευσής τους.

  • Κολλώδεις Επιφάνειες
  • Αιμολυτικά Δολώματα τα οποία τοποθετούνται σε δολωματικό σταθμό

Όλα τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η διαδικασία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον υπεύθυνο επιστήμονα ή υπό την επίβλεψή του για την επίτευξη άρτιου αποτελέσματος.

Παρέχεται Πιστοποιητικό Μυοκτονίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατά περίπτωση υλικά απολύμανσης – απεντόμωσης – μυοκτονίας αλλά και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα δικαιώνοντας την επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε.